• 1
  • 2
  • 3
Miercuri, 26 Iunie 2013 10:15

Tone de deșeuri din cauciuc au fost abandonate la marginea unei păduri din Arad

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşeurile au fost descoperite de localnici din cartierul Faleza Sud din Arad, terenul pe care au fost abandonate fiind situat între cartier şi Pădurea Ceala, arie protejată care face parte din Parcul Natural Lunca Mureşului, trasmite corespondentul MEDIAFAX.

Pe terenul respectiv există şi câteva bălţi, astfel că deşeurile au fost observate şi de către pescarii care frecventează zona, aceştia declarând corespondentului MEDIAFAX că grămezile de gunoaie au apărut de câteva zile.

"Am mai fost la pescuit în urmă cu patru zile, iar aceste gunoaie nu erau aici. E clar că au fost descărcate noaptea, probabil în aceste zile de sărbătoare", a spus un pescar.

"E vorba de tone de tubulatură din cauciuc, evident aduse cu ceva camioane şi descărcate aici în mai multe grămezi. E păcat că această zonă este distrusă, când ar putea fi valorificată ca spaţiu de agrement, pentru că există aceste bălţi şi vegetaţie din belşug, iar pădurea e foarte aproape", a declarat Ladislau Trif, care locuieşte în cartier.

Pe lângă cauciucuri, în zonă au fost descărcate şi resturi de materiale de construcţii.

Contactată de corespondentul MEDIAFAX, conducerea Gărzii de Mediu Arad a declarat că la faţa locului au fost trimişi comisari pentru a cerceta provenienţa deşeurilor.

În ultimii ani, în zonă au mai fost descărcate diverse cantităţi de moloz şi resturi de materiale de construcţii, ceea ce a determinat Primăria să monteze panouri de avertizare privind interzicerea depozitării gunoaielor.

Puteți cumpăra revista Infomediu Europa din magazinele Inmedio din toată țara, precum și din reprezentanțele Relay. Pentru abonamente, click aici.

Ramai cu Infomediu Europa pe Facebook:

 

Tone de deşeuri din cauciuc şi resturi de materiale de construcţii au fost abandonate pe un teren aflat la marginea Pădurii Ceala din municipiul Arad, grămezile de gunoaie fiind situate şi lângă un cartier de locuinţe, iar comisarii de mediu verifică provenienţa acestora.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: