• Ned 2020 Web
Marți, 25 Iunie 2013 10:22

Schwarzenegger pledează la Bruxelles pentru protecţia mediului şi a maşinilor puternice

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Interpretul lui Conan Barbarul, invitat la Bruxelles de preşedintele CE, Jose Manuel Barroso, a asigurat că amatorii de maşini mari, cum este şi el, pot fi o parte a soluţiei pentru problema schimbărilor climatice.

"Este suficient să schimbi tehnologia acestor maşini mari", a spus actorul, care deţine o întreagă flotă de vehicule de teren Hummer mari consumatoare de carburant.

El a arătat că maşinile Hummer pe care le deţine nu mai au motoare pe benzină, ci propulsoare care funcţionează cu hidrogen sau biocarburant.

"În prezent le înlocuiesc motoarele cu unele electrice", a precizat Schwarzenegger.

Actorul a arătat că în acelaşi fel o persoană căreia îi place să se relaxeze în jacuzzi poate să utilizeze panouri solare pentru obţinerea energiei.

"Nu trebuie să culpabilizăm oamenii, protejarea mediului trebuie să fie mai modernă, mai sexi", a spus starul hollywoodian, cunoscut pentru gusturile sale extravagante, în timpul mandatului de opt ani de guvernator al Californiei.

Schwarzenegger a venit la Bruxelles pentru a participa la o reuniune dedicată energiei în mediul urban.

 

Puteți cumpăra revista Infomediu Europa din magazinele Inmedio din toată țara, precum și din reprezentanțele Relay. Pentru abonamente, click aici.

Ramai cu Infomediu Europa pe Facebook:

Oamenii nu trebuie să se simtă vinovaţi de conducerea unor maşini mari, puternice şi rapide, a declarat luni actorul Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California, invitat la Comisia Europeană (CE) să susţină combaterea schimbărilor climatice.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: