• Webbanner Ecomondo
  • Ned 2020 Web
Vineri, 21 Iunie 2013 11:46

Reprezentanţii şantierelor de la metroul din Drumul Taberei, somaţi să respecte normele de mediu

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, a dispus, miercuri dimineaţă, ca inspectorii Serviciului Control şi Monitorizare a Stării Mediului şi Salubrizare să deruleze o amplă acţiune de control în zona Drumul Taberei-buclă, fiind vizate în mod special şantierele Magistralei de Metrou 5 Drumul Taberei - Universitate, se arată într-un comunicat al administraţiei publice de sector.

Potrivit sursei citate, în urma verificărilor din teren, inspectorii primăriei au somat toate şantierele să-şi amplaseze sau, acolo unde a fost cazul, să-şi completeze plasele protectoare pentru praf şi să utilizeze la capacitate maximă rampele pentru spălarea cauciucurilor autoutilitarelor, la ieşirea din şantier.

De asemenea, inspectorii au verificat zona şi au monitorizat spaţiile verzi, parcările şi depozitele necontrolate de deşeuri, precum şi maşinile abandonate.

Lucrătorii Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană vor acţiona în zilele următoare, evacuând tot ce ocupă ilegal domeniul public, mai precizează sursa citată.

"Lucrările care sunt în derulare la Magistrala de Metrou din Drumul Taberei sunt binevenite, dar ele nu trebuie să îi afecteze pe locuitorii imobilelor din jur. Am discutat cu mulţi cetăţeni care locuiesc în zonă, mi-au spus problemele cu care se confruntă şi, în această dimineaţă, am trimis inspectorii la faţa locului, să verifice şi să se asigure că normele de mediu sunt respectate, iar oamenii au cât mai puţin de suferit", susţine primarul Rareş Mănescu, citat în comunicat.

 

Puteți cumpăra revista Infomediu Europa din magazinele Inmedio din toată țara, precum și din reprezentanțele Relay. Pentru abonamente, click aici.

Ramai cu Infomediu Europa pe Facebook:

 

Reprezentanţii şantierelor magistralei de la metroul din Drumul Taberei au fost somaţi miercuri de inspectorii Primăriei Sectorului 6, în urma verificărilor, să-şi amplaseze sau să-şi completeze plasele protectoare pentru praf şi să folosească rampele pentru spălarea cauciucurilor maşinilor.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: