• Webbanner Ecomondo
  • Ned 2020 Web
Miercuri, 19 Iunie 2013 10:38

VIDEO REVOLTĂTOR Brelocurile vii, ultima modă în China. Semnează petiția!

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Acumm, în China, se poartă “brelocurile vii”. Peștișori, broscuțe țestoase, șopârle și în general orice vietate care ar încăpea în buzunar, toate sunt capturate și băgate în punguțe mici de plastic. Cu ajutorul uni șnur mic, aceste punguțe se atașează de setul de chei.

Potrivit CNN, cei care comercializează astfel de atrocități susțin că apa este tratată astfel încât viteățile aflate în captivitate ar supraviețui.Realitatea este însă alta. Cele mai multe mor în mai puțin de o zi din cauza lipsei oxigenului.

În China nu există legi pentru protecția animalelor , astfel că produsele de acest fel sunt perfect legale , chiar dacă reprezentanții asociațiilor care luptă pentru drepturile animalelor sunt revoltați.

O petiție pentru stoparea comerțului cu brelocuri vii circulă acum pe internet și a adunat 143.000 de semnături. Click aici pentru a semna petiția.

 

Puteți cumpăra revista Infomediu Europa din magazinele Inmedio din toată țara, precum și din reprezentanțele Relay. Pentru abonamente, click aici.

Ramai cu Infomediu Europa pe Facebook:

 

Uneori, cruzimea oamenilor depășește orice imaginație. Chinezii par a fi campioni în ceea ce privește cruzimea față de animale. Mai nou, o modă cel puțin bizară și-a făcut apariția printre tinerii asiatici.

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: