Imprimă această pagină
Marți, 11 Iunie 2013 14:35

60.000 de copăcei au fost plantați în opt județe de către voluntarii "Plantăm fapte bune în România"

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Iniţiativa Plantăm fapte bune în România, inițiată în 2011, are până in prezent peste 6900 de membri in comunitate. În urma acțiunii de plantare, 70% din copaceii plantati s-au prins.

Acțiunile vor continua în vară, când plantatorii de fapte bune sunt așteptați la tradiționalele îngrijiri. De asemenea, românii sunt invitaţi să ia atitudine şi sa găsească un pământ nou, dintr-o localitate nouă, pe care să-l adauge pe harta plantărilor de fapte bune.

Pentru cei care îşi doresc să se implice în plantările de păduri din acest an sau chiar în pregătirea unor acţiuni noi în cadrul Plantăm fapte bune în România, îi invităm să intre pe website-ul www.plantamfaptebune.ro sau pe pagina noastră de Facebook.

Sezonul de plantari de primavara s-a incheiat cu succes: peste 2000 de oameni au venit alaturi de Iniţiativa Plantăm fapte bune în România si au plantat 12 hectare de pământuri neroditoare din ţara noastră. Din toate colțurile țării, fie că au fost români, americani, britanici, egipteni, austrieci sau lituanieni, voluntarii au oferit o sâmbătă din timpul lor în folosul comunităţii.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46