• Ned 2020 Web
Marți, 04 Iunie 2013 14:55

Revista Infomediu Europa a fost prezentă la cel mai mare târg de mediu din sud-estul Europei

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Organizat anual, SEE Eco Forum & Exhibition a reunit sub acelaşi acoperiş un număr însemnat de companii din Bulgaria şi din străinătate: Cehia, Danemarca, Ungaria, Germania, Polonia, Turcia şi Lituania prezentând în prim plan evoluţia şi tendinţele din domeniul deşeurilor, dar şi al protecţiei mediului în general: tehnologii şi instalaţii moderne din diferite sectoare (energie verde, eficienţã energeticã, clãdiri inteligente etc).

La  această ediţie, România a fost reprezentată de: Grupul European de Presă REPORTER - prin revista de mediu şi ecologie INFOMEDIU EUROPA, membră al European Environmental Press (EEP), şi compania ECO-X SRL.


Alături de delegaţia noastră s-au alăturat în cadrul evenimentului Ambasada României la Sofia - reprezentatã de Excelenţa Sa Domnul Ambasador Anton Pãcureţu şi domnul Sorin Toader – Consilier Economic, precum şi Organizaţia pentru Cooperare Economicã la Marea Neagrã prin Execelenţa Sa Domnul Ambasador Traian Chebelu - Secretar de Stat Adjunct.

Prezenţa românescă la acest târg de mediu a constituit o ocazie propice pentru crearea unor punţi de legătură cu noi parteneri de afaceri, prin stabilirea de noi contacte, precum şi prin consolidarea relaţiilor de parteneriat existente cu societăţi de profil din Bulgaria şi din alte ţări.

Deplasarea delegaţiei României la SEE Eco Forum & Exhibition de la Sofia s-a realizat cu sprijinul companiei SC ECO-X SRL şi HM România (vestimentaţie eco).

 

Puteți cumpăra revista Infomediu Europa din magazinele Inmedio din toată țara, precum și din reprezentanțele Relay. Pentru abonamente, click aici.

Ramai cu Infomediu Europa pe Facebook:

Grupul Eropean de Presă REPORTER, prin revista de mediu şi ecologie INFOMEDIU EUROPA, a participat în perioada 29-31 mai 2013, cu stand propriu, la cel mai mare târg de mediu din Sud-Estul Europei: SEE Conference & Exhibition „Save the Planet” on Waste Management, Recycling & Environment, în Sofia, Bulgaria.

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: