• Webbanner Ecomondo
  • Ned 2020 Web
Vineri, 31 Mai 2013 11:51

Cartarea şi evaluarea serviciilor ecosistemice în Europa

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La seminar au fost prezenţi reprezentanţi ai WWF din mai multe state europene (România, Bulgaria, Germania, Italia, Portugalia, Austria etc), în special cei care lucrează în domeniul politicilor de mediu și cei implicați direct în proiecte de conservare și economie verde. În cadrul evenimentului au fost prezentate numeroase proiecte la nivel european privind cartarea şi evaluarea (cuantificarea) serviciilor diferitelor tipuri de ecosisteme - păduri, păşuni, zone umede, terenuri agricole etc. Strategia Biodiversităţii a UE presupune printre altele şi cartarea şi evaluarea ecosistemelor până în 2014 în fiecare stat membru şi crearea unor instrumente de valorificare economică până în 2020. România încearcă să asigure cartarea şi evaluarea ecosistemelor şi prin fonduri din partea Norvegiei.

Cumpărați revista InfoMediuEuropa pentru a citi care sunt acțiunile importante în cuantificarea valorii serviciilor ecosistemelor

Revista InfomediuEuropa poate fi cumpărată de la magazinele Inmedio din toată țara. De asemenea, va puteți abona la această revistă aici.

Organizaţia World Wild Found România a organizat în Bucureşti un seminar despre plăţile pentru serviciile de mediu, adresat autorităţilor naţionale din domeniul mediului din ţările membre UE şi membrilor reţelei WWF la nivel european.

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: