• Webbanner Ecomondo
  • Ned 2020 Web
Marți, 28 Mai 2013 14:12

Viitorul energiei regenerabile este încă incert

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Întâlnirea a fost organizată de Camera de Comerţ Italiană pentru România (CCIpR), la dezbatere fiind prezenţi şi reprezentanţi ai diferitelor autorităţi publice: Nicolae Havrileţ, preşedinte Comitetul de Reglementare ANRE, Bogdan Chiriţoiu - Președintele Consiliului Concurenţei, Georgeta Ion, reprezentant OPCOM etc.

Printre problemele discutate s-au numărat: Creşterea eficienţei energetice; Pieţele de energie şi cadrul de reglementare; Cadrul legislativ şi sisteme voluntare de certificare pentru clădiri verzi disponibile în România; Soluţii pentru viitorul sistemelor centralizate de termoficare din România si perspective de concesionare; Energie regenerabilă versus Energie convenţională etc.

Cumpărați revista InfoMediuEuropa pentru a urmări temele discutate în cadrul conferinței despre energia regenerabilă. Aflați care a fost concluzia specialiștilor în domeniu care au vorbit în cadrul dezbaterii.

Revista InfomediuEuropa poate fi cumpărată de la magazinele Inmedio din toată țara. De asemenea, va puteți abona la această revistă aici.

 

 

Cea de-a III-a ediţie a evenimentului anual See Energy Forum a avut loc în Bucureşti, la eveniment fiind dezbătute ultimele noutăţi de la nivel naţional şi european privind domeniul energiei şi surselor de energie regenerabile.

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: