• Ned 2020 Web
Marți, 28 Mai 2013 13:46

Investiţii "bio" în România

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Industria bio-tehnologiilor poate să combine multiple efecte pozitive pentru economia României: crearea a mii de locuri de muncă durabile, pentru o perioadă de 25 ani, un cost mai scăzut al agentului termic pentru cetățeni cu 30 - 50%, un mediu mai curat, companii mai competitive, independență energetică la nivel local, sute de milioane de euro din investiții străine directe și multe altele pe întreg teritoriul României. Toate acestea sunt câteva dintre efectele investițiilor „Bio” în timp ce mai mult de jumătate din bugetul investiției străine în acest sector rămâne în mâinile românilor” a precizat Preşedintele asociaţiei, domnul Ilias Papageorgiadis.

Cumpărați revista InfoMediuEuropa pentru a citi mai multe despre conferința susținută de ARBIO. Aflați cum pot fi transformate deșeurile dintr-o problemă într-o sursă de profit.

Revista InfomediuEuropa poate fi cumpărată de la magazinele Inmedio din toată țara. De asemenea, va puteți abona la această revistă aici.

Asociaţia Română de Biomasă şi Biogaz (ARBIO) a susţinut în Bucureşti o conferinţă pentru prezentarea avantajelor investiţiilor „bio” pentru cetăţeni şi pentru economia românească.

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: