• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Marți, 28 Mai 2013 11:18

A început școala de Biodiversitate: 10 elevi vor deveni ghizi juniori

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Proiectul se derulează în ariile protejate Fânaţele cu Narcise şi Vârful Poieni, de pe teritoriul Geoparcului Dinozaurilor “Ţara Haţegului” şi îşi propune să informeze un număr de 100 de elevi, de la şcolile generale din Sălaşu de Sus şi Sântămăria Orlea, dar şi iubitorii de natură, despre importanţa speciilor protejate de floră şi faună din zonă.

Timp de 5 săptămâni, cinci grupe de câte 20 de elevi de la cele două şcoli vor participa la lecţii teoretice şi practice în aer liber.

Cumpărați revista InfoMediuEuropa pentru a citi mai multe despre acest program. Aflați în ce vor consta cursurile oferite elevilor și cum vor fi aleși cei zece care vor deveni ghizi juniori pentru turiștii din zonă.

Revista InfomediuEuropa poate fi cumpărată de la magazinele Inmedio din toată țara. De asemenea, va puteți abona la această revistă aici.

Asociația pentru Șoimărit și Protecția Păsărilor de Pradă Peregrinus a lansat proiectul educațional „Școala de Biodiversitate. Păsări, fluturi și flori rare la poalele Retezatului”. La finalizarea cursurilor, 10 dintre elevi vor deveni ghizi juniori pentru Biodiversitate și vor oferi ghidaj profesionist turiștilor din zonă. 

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: