• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Marți, 21 Mai 2013 23:28

Ecoturismul sau strategiile de valorificare ecologica a resurselor de mediu

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Evenimentul isi propune sa creeze o platforma de comunicare si schimb de experienta intre specialistii din domenii, dar si autoritati publice si reprezentanti ai mediului academic.

In cadrul evenimentului vor fi prezentate studii si cercetari, dar si exemple de bune practici.

Informatii suplimentare gasiti pe http://amphitheatreconferences.gm.ro/ sau www.turismulresponsabil.ro

PARTENERI: Facultate de Marketing – Academia de Studii Economice Bucuresti, Universitatea Crestina “Dimitrie Cantemir”, Universitatea Ecologica Bucuresti, Universitatea “Petru Andrei” Iasi, facultatea de Geografie si Geologie - Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iasi, Universitatea "Stefan cel Mare"  Suceava, Federatia Romana de Turism si Ecologie, Asociatia EST, Agentia de turism ECO ESCAPE.

PARTENERI MEDIA: revista Vacante&Calatorii, revista Infomediu Europa, Greenly Magazine, revista Green Report, Agentia Jurnalistilor si Scriitorilor de Turism din Romania, www.CalendarEvenimente.ro, www.Privesc.Eu, www.metropotam.ro.

Fundatia Amfiteatru si Academia Romana – Centrul de Economia Industriei si Serviciilor organizeaza la Bucuresti,  in perioada 21 – 23 iunie 2013, Conferinta Internationala "Ecologie, Ecoturism si Evaluari Integrate de Mediu".

Conferinta aduce in prim plan conceptul de “evaluari integrate de mediu” urmarind relatia natura – societate – economie in vederea identificarii balantei optime pentru o dezvoltare sustenabila in conditiile unui risc de mediu controlabil. Urmare a interpretarii evaluarilor, conferinta propune cateva strategii de valorificare ecologica a resurselor de mediu prin intermediul ecoturismului.

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: