• Ned 2020 Web
Luni, 08 Aprilie 2013 20:37

ÎNCĂRCĂTOARE ECO FRIENDLY PENTRU CEI ÎN MIŞCARE

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

VESTA SOLARĂ

Vesta solară CVFR-S09 combină tehnologia solară cu moda contemporană. Vesta este ușor de purtat și are implementat un încărcător pentru mobil, laptop, mp3 player, camere digitale, etc. Buzunarul mare atașat la vestă poate stoca diverse accesorii și vine echipat cu cabluri și conectori pentru toate dispozitivele portabile existente pe piață. Pe spate, vesta are patru panouri solare detașabile, care absorb destulă lumină care este transformată în energie eficientă. Această energie verde este stocată într-o baterie de mare capacitate, care este plasată în buzunarul din stânga față. Panourile solare sunt laminate pentru a suporta orice tip de vreme, se detașează ușor și pot fi plasate undeva la soare pentru a se încărca, în timp ce tu poți face orice altceva. Această “modă tech” este accesoriul perfect pentru cei care lucrează mai mult pe teren (fotografi, arheologi, geologi, etc).

CE POATE FI MAI ENERVANT DECÂT ATUNCI CÂND RĂMÂI FĂRĂ BATERIE LA TELEFON ȘI EȘTI PE DRUMURI? ODATĂ CU BOOM-UL TEHNOLOGIC CARE A ADUS O PLETORĂ DE DISPOZITIVE, VIAȚA NI S-A SCHIMBAT DRASTIC ȘI AM DEVENIT DEPENDENȚI DE GADGETURI.

Aceste dispozitive necesită o cantitate enormă de energie pentru a funcționa. Ca să fii sigur că telefonul sau dispozitivul tău drag nu rămâne fără baterie în timp ce tu te afli pe drum, încărcătoarele “la purtător” par a fi cea mai bună opțiune. Întrucât șansele de a găsi o priză pe drum sunt rare, ideea de a avea un încărcător portabil eco friendly este minunată. În continuare vă prezentăm câteva gadgeturi “verzi” uimitoare.

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: