• 1
  • 2
  • 3
Luni, 08 Aprilie 2013 20:08

FII UN EXEMPLU! COLECTEAZĂ SELECTIV DEȘEURILE DE BATERII!

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De asemenea, este încurajată îmbunătățirea atitudinii elevilor față de mediu prin intermediul cadrelor didactice. Scopul Programului “Fii un exemplu! Colectează selectiv bateriile uzate!” este informarea și conștientizarea elevilor și profesorilor privind importanța colectării selective a deșeurilor și reciclării acestora. Programul include, pe lângă latura informativ-educativă  și o componentă practică, aceea de colectare selectivă a deșeurilor de baterii și acumulatori. Aria de desfășurare a programului cuprinde toate unitățile școlare din județul Brașov, cu personalitate juridică și structurile proprii, programul adresându-se elevilor din toate nivelurile de învățământ preuniversitar, învățătorilor, profesorilor și/sau diriginților claselor participante.

 

Ciprian Băncilă director executiv și Elena Bucur  consilier Relații Publice, Tehnologia Informației  I  APM Brașov

LA  INIȚIATIVA  AGENȚIEI  PENTRU  PROTECȚIA  MEDIULUI  BRAȘOV,  ÎN  PERIOADA  1 MARTIE - 1 IUNIE, ÎN INSTITUȚIILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN JUDEȚUL BRAȘOV SE DERULEAZĂ PROGRAMUL FII UN EXEMPLU! COLECTEAZĂ SELECTIV BATERIILE UZATE!

Prin acest program organizatorii își propun modelarea și evidențierea unor exemple pozitive în societate privind  comportamentul prietenos față de mediul înconjurător, iar startul în acest sens îl dau elevii.

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Ne puteți urmări și pe:

    

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55