• Webbanner Ecomondo
  • Ned 2020 Web
Luni, 08 Aprilie 2013 19:59

SISTEM INTEGRAT DE MANAGEMENT ŞI CONŞTIENTIZARE ÎN ROMÂNIA A REŢELEI NATURA 2000 – SINCRON

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

O infrasctructură suport pentru elaborarea planurilor de  management pentru ariile naturale protejate din România a fost astfel dezvoltată. După ce planurile de manangement sunt întocmite şi aprobate, această infrastructură permite urmărirea modului de implementare a obiectivelor şi măsurilor de protecţie şi conservare a speciilor şi habitatelor de interes comunitar.

Creşterea capacităţii instituţionale a României de a gestiona reţeaua de arii naturale protejate va fi asigurată prin implementarea unui sistem informatic de înregistrare şi evidenţă a planurilor de management. Acest sistem a fost gândit ca o modalitate ce permite creşterea transparenţei modului de luare a deciziilor, de protejare a patrimoniului natural, cultural şi istoric, de către administratorii şi custozii ariilor naturale protejate din România.

Roxana Mihaela Stoian - Asistent manager proiect  Elena Giurea - Manager proiect  |  SINCRON  - ANPM

AGENȚIA NAȚIONALĂ PENTRU PROTECȚIA MEDIULUI ÎN PARTENERIAT CU MINISTERUL MEDIULUI ȘI SCHIMBĂRILOR CLIMATICE DERULEAZĂ UN PROIECT CU FINANȚARE EUROPEANĂ PRIN POS MEDIU AXA PRIORITARĂ 4, AL CĂRUI OBIECTIV GENERAL ÎL REPREZINTĂ CONSERVAREA MEDIULUI NATURAL, PRIN SPRIJINIREA MANAGEMENTULUI ARIILOR NATURALE PROTEJATE.

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: