• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Luni, 08 Aprilie 2013 19:37

FONDURI PENTRU MEDIU PRIN PROGRAMUL „INOVARE ÎN INDUSTRIA VERDE”

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Este un program de dezvoltare a afacerilor adresat în principal companiilor private şi, într-o anumită măsură, şi organizaţiilor neguvernamentale din România care dezvoltă activităţi eco-inovatoare în zone mai puţin dezvoltate din România.

 

Activităţile eligibile sunt dezvoltarea, implementarea, investiţiile şi activităţile de instruire din domeniul tehnologiilor cu impact redus asupra mediului, produse şi servicii eco-inovative, reducerea şi refolosirea deşeurilor, iniţiative legate de eficienţa energetică şi folosirea în mai mare măsură a energiei regenerabile în activităţile întreprinderilor, precum şi o eficienţă crescută a resurselor prin inovarea sistemelor şi proceselor în derularea activităţilor. Toate proiectele susţinute  vor avea  ca rezultat îmbunătăţirea impactului pe care întreprinderile îl au asupra mediului, în sectoarele economice în care activează.

AMBASADA REGALĂ A NORVEGIEI ŞI AGENŢIA GUVERNAMENTALĂ INNOVATION NORWAY AU LANSAT, LA BUCUREŞTI, PROGRAMUL INOVARE ÎN INDUSTRIA VERDE, PARTE DIN SCHEMA MAI LARGĂ DE FINANŢARE: GRANTURILE SEE ŞI NORVEGIENE PENTRU PERIOADA 2009-2014.

Cu o alocare financiară de 21,9 milioane de euro, programul îşi propune să mărească gradul de competitivitate al întreprinderilor verzi, inclusiv ecologizarea industriilor existente, inovarea şi dezvoltarea spiritului antreprenorial verde.

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: