• Ned 2020 Web
Luni, 08 Aprilie 2013 18:39

BUMBAC SAU MATERIALE SINTETICE?

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Din cauza schimbărilor majore de mediu apărute în ultimii ani și a încălzirii globale tot mai multe persoane adoptă acest nou stil de îmbrăcăminte fiind convinse de beneficiile unei vieți ecofriendly. Nu foarte multă lume cunoaște, de exemplu, faptul că pesticidele destinate industriei textile dăunează mediului înconjurător, poluează fauna și ajung în alimentele pe care le consumăm zilnic. Ceea ce înseamnă că atât populația globului cât și mediul înconjurător sunt afectate în mod negativ.

 

Ce sunt hainele eco?

Hainele ecofriendly sunt realizate exlusiv din țesături naturale, precum cânepa, bumbacul cultivat fără pesticide sau mătasea obținută de la viermii ecologici crescuți în mediu organic.

ÎN ULTIMUL TIMP SE VORBEȘTE DIN CE ÎN CE MAI MULT DESPRE ÎMBRĂCĂMINTEA ECO.   TOT MAI MULTE VEDETE ADOPTĂ ACEST NOU STIL DE VESTIMENTAȚIE, IAR MARILE FIRME LANSEAZĂ COLECȚII RESPECTÂND NOUL TREND. DAR CE ÎNSEAMNĂ, DE FAPT, SĂ PURTĂM ECO?

Moda eco a apărut ca un răspuns firesc al unei atitudini responsabile a oamenilor privind păstrarea mediului înconjurător mai curat și mai puțin poluat.

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: