• Ned 2020 Web
Duminică, 10 Martie 2013 15:14

O industrie europeană mai puternică pentru creşterea şi redresarea economiei

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Putem însă considera că piaţa internă a fost finalizată cu adevărat pentru toate produsele industriale, cum ar fi produsele industriei prelucrătoare nealimentare? Mai sunt normele aplicabile acestor produse coerente şi eficiente? Normele şi structurile noastre sunt adaptate pieţei unice a secolului al XXI-lea şi nevoilor industriei europene, consumatorilor şi altor părţi interesate? În acest context, Comisia Europeană s-a angajat, în Programul său de lucru pe 2013, să prezinte o iniţiativă strategică menită să actualizeze şi să simplifice normele referitoare la circulaţia produselor în interiorul pieţei unice şi să identifice obstacolele care încă mai blochează libera circulaţie.

Raport Comisia Europeană

ANUL 2012 A MARCAT CEA DE-A 20-A ANIVERSARE A PIEŢEI INTERNE. ÎN GENERAL, SE CONSIDERĂ CĂ TOATE OBSTACOLELE DE  NATURĂ TEHNICĂ ŞI JURIDICĂ DE PE PIAŢA INTERNĂ A MĂRFURILOR AU FOST ELIMINATE.

Într-adevăr, piaţa internă a produselor alimentare şi agricole a fost reformată din temelii în ultimii ani, iar noua directivă privind jucăriile şi viitoarea propunere de regulament privind siguranţa generală a produselor vor aduce schimbări la fel de profunde la nivelul pieţei produselor de consum din UE.

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: