• 1
  • 2
  • 3
Duminică, 10 Martie 2013 14:26

PANOURILE SOLARE V3 VOR OFERI CEA MAI IEFTINĂ ENERGIE ELECTRICĂ DIN LUME

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De ce poate fi miraculos acest concept? Pentru că poate concentra de 30 de ori mai bine radiaţia solară pe suprafaţa celulelor fotovoltaice, fără ca energia să fie degradată de către temperatura adunată. Astfel, cu cât creşte mai mult productivitatea energetică, cu atât creşte teoretic şi diferenţa de randament între V3 Solar şi celulele clasice. Proiectul nu este nou şi a fost prezentat în 2012, dar un expert independent a testat de curând eficienţa acestora şi a ajuns la nişte concluzii extrem de interesante.

TEHNOLOGIA PANOURILOR SOLARE ESTE CONSIDERATĂ VIITORUL ÎN SALVAREA RESURSELOR PLANETEI PRIN INTERMEDIUL UNOR SURSE DE ENERGIE APROAPE INFINITE. V3 SOLAR POATE REVOLUŢIONA CU TOTUL MODUL CUM NE RAPORTĂM LA ENERGIE, PRIN PERFORMANŢE CU DOUĂ TREIMI MAI IEFTINE ŞI O EFICIENŢĂ CRESCUTĂ.

Cu toţii ştim că panourile solare sunt plate. Dar echipa care a lucrat la proiectul V3 Solar consideră că panourile solare ar fi mai eficiente prin două metode: să fie amplasate pe o suprafaţă concavă şi să se rotească.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: