• Ned 2020 Web
Duminică, 10 Martie 2013 14:25

Corpul uman va deveni bateria viitorului

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru un interval scurt, ca în timpul unui sprint, corpul poate produce până la 2000W. Cum este utilizată energia produsă? Flexarea mușchilor, inclusiv a celor cardiaci, este consumatorul principal, dar o mare din energie este irosită, precum cea pentru menținerea temperaturii corpului. Mai mulți cercetători analizează moduri prin care energia irosită de corpul uman ar putea fi folosită pentru diverse procese. Tehnologiile pentru utilizarea energiei corpului uman există deja, însă perfecționarea lor este necesară pentru a folosi cu adevărat eficient energia produsă de corpul uman. Bateriile cilindrice și acumulatorii paralelipipedici ar putea dispărea chiar înainte de transformarea corpului uman într-o baterie pentru gadge-turile utilizate zilnic, datorită bateriei flexibile dezvoltate în Coreea de Sud. Este însă corpul uman cel mai bun înlocuitor al bateriilor?

DEOARECE CORPUL UMAN PRODUCE MAI MULTĂ ENERGIE DECÂT FOLOSEŞTE, UN CONCEPT REVOLUŢIONAR VIZEAZĂ TRANSFORMAREA CORPULUI UMAN ÎN BATERIA VIITORULUI. EXTREMETECH A PREZENTAT TEHNOLOGIILE UTILIZATE ÎN PREZENT PENTRU UTILIZAREA ENERGIEI CORPULUI UMAN, DAR ŞI IPOTEZELE EXTINDERII ACESTUI CONCEPT PENTRU VIITOR.

Corpul uman produce aproximativ 100W în momentele de repaus și până la 300-400W în momentele de activitate fizică intensă.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: