• Ned 2020 Web
Vineri, 11 Ianuarie 2013 09:54

Ultima Oră de ecologie din acest an s-a desfăşurat la Tulcea

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De asemenea, la Ora de ecologie a fost prezent şi primarul localităţii Tulcea, domnul Constantin Hogea, care a fost premiat în cadrul Galei Premiilor Infomediu Europa 2011, la categoria Primăria Verde. Prin susţinerea acestui eveniment, dar şi prin participarea propriu zisă la acesta, se poate observa faptul că atât autorităţile publice de la nivel local, cât şi cele de la nivel judeţean sunt interesate de mediul înconjurător şi susţin educarea şi conştientizarea cetăţenilor cu privire la protecţia naturii, încă de la vârste fragede.

Campania Ecoatitudine = Responsabilitate, Informaţie, Acţiune, organizată de revista Infomediu Europa, în parteneriat cu ANPM şi GNM, a adus Ora de ecologie pentru prima oară în judeţul Tulcea.

Evenimentul a avut loc în a doua etapă a campaniei Ecoatitudine 2012, şi s-a desfăşurat în sala Mihail Kogălniceanu a consiliului judeţean Tulcea, în prezenţa partenerilor proiectului, a repre-zentanţilor Agenţiei de Protecţie a Mediului Tulcea şi ai comisariatului judeţean al Gărzii de mediu.
Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: