• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Joi, 19 Iulie 2012 21:01

„Sper ca participarea noastră la acest târg să lase urme pozitive în bugetele companiilor româneşti”

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aţi fost prezenţi la multe alte târguri internaţionale şi an de an participaţi la aceste evenimente. Caracterizaţi-mi puţin târgul de la Istanbul din acest an.

Acest târg are, în primul rând, o alocare mai mare a spaţiului în care se află expozanţii, în al doilea rând, a crescut extraordinar de mult interesul pentru industria de mediu din Turcia, pentru că iată, în 2011, conform declaraţiilor oficiale, Turcia este pe primul loc în lume privind creşterea economică, întrecând China - un lucru extraordinar. Şi atunci este evident că toate privirile se îndreaptă spre ei pentru a putea investi într-o industrie care se mişcă. Ne bucură foarte mult faptul că am fost sprijiniţi în organizarea standului nostru de la Istanbul de către consulatul României de aici, avându-l alături de noi pe ataşatul economic al consulatului.

- declară Stere Creţu, Preşedinte Grupul European de Presă REPORTER -

Care este obiectivul Grupului European de Presă REPORTER la târgul REW Istanbul 2012?

Suntem prezenţi pentru a cincea oară consecutiv la acest târg şi pentru prima oară când alături de noi, la standul românesc, au participat totodată Ministerul Mediului din România prin Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului şi Garda Naţională de Mediu, precum şi mai multe entităţi economice din România, creând astfel posibilitatea de întâlniri de afaceri şi de întâlniri bilaterale cu autorităţile de mediu locale.  Interesul nostru a fost acela de a ne mări vizibilitatea şi pe piaţa din Turcia, o piaţă în plină dezvoltare în acest sector.

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: