• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Miercuri, 13 Iunie 2012 20:27

Nu poate exista reciclarea deşeurilor fără colectare” - declară Mihaela Şerban, consilier de mediu şi Virginia Petrea, manager audit şi control intern - Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec –

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cum vi se pare ediţia din acest an?

MS: Mai mult decât impresionant ca diversitate, ca grad de reprezentare pentru ţări cu tradiţie pe parte de tehnologii de reciclare, sisteme de colectare şi aşa mai departe.

Haideţi să facem o paralelă între ceea ce se întâmplă de câţiva ani şi la noi în România, mă refer aici la colectare, la reciclarea deşeurilor.

VP: Din păcate, la capitolul colectare nu ne putem lăuda ca ţară. Ideea este următoarea: cu cât colectezi mai mult, cu atât devii mai interesant pentru cei care reciclează. Avem o mare capacitate de tratare în România, dar deocamdată, la nivel naţional nu se colectează cât se poate recicla. Dacă vom depăşi această capacitate, cu siguranţă vom deveni interesanţi pentru industria de profil din Europa.

Care este obiectivul companiei RoRec la târgul IFAT ENTSORGA 2012?

VP: Ne interesează câteva modalităţi de colec-tare pe care am dori să le implementăm. După cum ştiţi, acum a început o nouă serie de inaugurări a centrelor noastre de colectare şi pentru acestea am vrea să vedem noutăţile din domeniu.

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: