• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Miercuri, 13 Iunie 2012 20:23

Michael Schneider, ofiţer Marketing & Corporate Communication, REMONDIS AG&Co. KG: „Provocarea actuală a României este să se adapteze urgent la standardele europene privind managementul deşeurilor”

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A câta oară participaţi la IFAT ENTSORGA şi ce anume v-a stârnit interesul în cele cinci zile ale târgului?

Am fost prezenţi în fiecare an la acest târg unic încă de la apariţia acestuia. Pe vremea când IFAT şi ENTSORGA erau două târguri separate, în München şi Köln, Remondis a participat ca şi co-organizator al ENTSORGA. Aş putea spune că am avut un rol important în dezvoltarea acestui târg.

Ce părere aveti despre ediţia din acest an a târgului IFAT ENTSORGA în ceea ce priveşte organizarea şi, în al doilea rând, inovarea?

Organizarea a fost excepţională, ca de obicei. Dacă vorbim de inovaţii, atunci imaginea este oarecum ambivalentă. În domeniul serviciilor de gestionare a deşeurilor există puţine noutăţi. Un coş de gunoi este un coş de gunoi şi nu este necesară vreo mare inovaţie tehnică. Însă pe parte de reciclare şi logistică am văzut inovaţii considerabile, de exemplu, în domeniul biogazului şi a energiei din nămolurile din staţiile de epurare, procese noi şi mai eficiente de reciclare a plasticului şi, de asemenea, tehnologii noi de motoare pentru camioane de colectare a deşeurilor (pe bază de hidrogen sau hibride).

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: