Imprimă această pagină
Miercuri, 13 Iunie 2012 20:16

Emanuela Creţu, reprezentant Eurosun Management&Consulting: „Firmele româneşti sunt tot mai vizibile pe piaţa de profil din Europa”

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu ce noutăţi au venit organizatorii anul acesta?

Aş vrea să evidenţiez faptul că prin buna organizare, infrastructură, informare şi ghidaj, la care se adaugă numărul ridicat de expozanţi şi vizitatori ce a crescut comparativ cu alte ediţii, a devenit cel mai puternic târg de profil din Europa. Tot legat de spaţiul propriu-zis, organizatorii au fost inspiraţi când au instalat, împreună cu una dintre companiile expozante, un cub imens chiar în faţa intrării. Astfel, s-a încurajat colectarea telefoanelor mobile nefolosite în scopul reciclării. Organizatorii au oferit posibilitatea câştigării, prin tragere la sorţi, a două telefoane mobile de ultimă generaţie, în fiecare zi, pe parcursul desfăşurării târgului. În a treia zi, trei sferturi din suprafaţa cubului era plină cu telefoane mobile strânse de la participanţi. De asemenea, organizatorii au oferit workshop-ul pe tema conţinutului unui telefon  mobil: „Ce materii prime şi materiale rare sunt folosite şi care este procesul recuperării materialelor prime şi rare”.

Care sunt cele mai importante aspecte care merită a fi menţionate privind ediţia 2012 a IFAT ENTSORGA?

Am observat o creştere semnificativă a numărului de expozanţi şi vizitatori ce a întărit statutul târgului pe piaţa internaţională. Organizatorii au reuşind să atragă, mai mult decât în ediţiile anterioare, companii de top, universităţi prestigioase şi laboratoare care au adus inovaţia la eveniment. Actuala ediţie a confirmat, din nou, statutul de platformă ideală pentru lansarea de noi produse pe piaţă. Totodată, au ieşit în prim-plan produse specifice de tratarea apei şi a aerului, maşini performante de colectare selectivă a deşeurilor, soluţii pentru infrastructura urbană a marilor oraşe etc.

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46