• Ned 2020 Web
Miercuri, 13 Iunie 2012 20:11

Volodea Fechete, director general Divori Prest: „Sper ca auditul care se va încheia în iunie să le aducă o veste bună investitorilor români”

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consideraţi că ar fi importantă o prezenţă mai mare la târg a firmelor româneşti?

Consider că în primul rând oamenii de afaceri ar trebui să vină în număr mai mare la acest târg, să înveţe să facă afaceri în acest domeniu şi după aceea să avem şi noi firme la fel de puternice ca cele pe care le văd aici şi să putem să avem un cuvânt de spus, atât pe piaţa internă cât şi pe piaţa externă în acest domeniu al întregii tehnologii care vizează de la colectare deşeuri, reciclare deşeuri, biomasă la obţinerea de energie verde. Sunt foarte multe posibilităţi de a face afaceri în acest domeniu şi sunt foarte bănoase.

Cum vi se pare ediţia din acest an a târgului IFAT ENTSORGA 2012?

Târgul mi se pare excelent organizat, este foarte mare şi are foarte mult potenţial în a prezenta diferite tehnologii şi posibilităţi de afaceri. Doresc să menţionez că pe lângă grupul de firme pe care îl conduc, reprezint şi foarte mulţi clienţi din domeniul protecţiei mediului cărora le acordăm consultanţă de specialitate. Deci, practic, vizita mea are două scopuri: creşterea nivelului compe-tiţional al firmei noastre şi creşterea posibilităţii de informare a clienţilor noştri pentru ca să putem aplica şi dezvolta în România afaceri care să ajute la protecţia mediului.

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: