• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Marți, 13 Martie 2012 23:41

Zoli Toth: „Treceţi pe verde!”

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ai luat parte la numeroase acţiuni şi campanii de mediu şi ai fost numit ambasador Earth Hour în România. Ce te-au învăţat?

Am observat cu aceste ocazii că oamenii îşi doresc să ajute, să se implice, să lase ceva în urmă, dar de cele mai multe ori nu ştiu cum să o facă şi ce anume să facă. Faptul că Earth Hour a adunat în jurul lui două milioane de români cred că spune totul: este nevoie de un gest mic, care ne este la îndemâna tuturor, adăugat la alt gest mic făcut de alte milioane de oameni care ajung să conteze.

 

Zoli Toth nu este numai un om pasionat de muzică şi frumos, ci şi de natură. Drept pentru care s-a implicat în campanii de mediu, a devenit Ambasador Earth Hour în România şi are propria emisiune eco „Ecofrecvenţa”.

Ce înseamnă pentru tine eco-friendly?

Eşti eco-friendly atunci când respecţi natura şi semenii şi când te gândeşti la generaţiile viitoare. Ceea ce facem noi astăzi are impact asupra generaţiilor viitoare şi este foarte important să îl minimizăm cât mai mult pentru a ne asigura că lăsăm ceva sustenabil în urma noastră.

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: