• Webbanner Ecomondo
  • Ned 2020 Web
Joi, 08 Septembrie 2011 00:21

Patrula Verde - Initiativă ecologică de lăudat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Din Patrula Verde mai fac parte Clubul Verde şi bicicliştii de la Jaxtrem Club. Implementarea proiectului este spijinită şi de Primăria şi Poliţia Locală din Sfântu Gheorghe, Agenţia pentru Protectia Mediului din Covasna, Comisariatul Judeţean Covasna – Garda Naţională de Mediu şi Asociaţia „Carpatină Ardeleană”.

Preşedintele ANPM, Iosif Nagy, sustine astfel de iniţiative ecologice şi doreşte ca astfel de acţiuni să fie implementate cât de curând şi în alte judeţe ale ţării.

Operatorul de salubritate din Sfântu Gheorghe, TEGA, împreună cu specialişti în protecţia mediului de la Agentia pentru Protectia Mediului din Covasna si Garda de Mediu Covasna şi studenţi la „Ingineria mediului” de la Universitatea Babes-Bolyai au înfiinţat în această vară Patrula Verde. Această patrulă va fi prezentă în zonele vizitate în weekenduri de turişti (malul râului Olt, drumul spre Băile Şugaş si Vâlcele) şi va ajuta ca aceste locuri să rămână curate prin educaţie ecologică specială. Voluntarii vor patrula pe biciclete şi vor împărţi pliante cu informaţii despre ocrotirea mediului. Scopul principal rămâne acela de a atrage atenţia că există locuri special amenajate pentru gunoi, iar în cazul în care oamenii nu se conformează, Patrula Verde cheamă în ajutor Poliţia Locală.

Ultima modificare Vineri, 01 Mai 2015 23:46

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Infomediu Europa

S.C. RECYCLING INTERNATIONAL MAGAZINE S.R.L.
Sat Surani 107
Comuna Surani, Judetul Prahova
Telefon: +40 720 88 28 55

Ne puteți urmări și pe: